Dapofa tilstræber at genanvende alt plast affald fra produktionen,
som bliver til granulat og anvendes til vores yderligere produktion til
f.eks.affaldsposer. Dapofa tilstræber at vi hele tiden prøver at

gøre vores produktion mere energibesparende.​

Madaffaldsposer i mange størrelser, tykkelser og farver

Vi har fokus på bæredygtighed og hurtig levering

​Leder du efter en leverandør af madaffaldsposer? Så kan vi levere dem i alle størrelser, tykkelser og farver. Hos DAPOFA har vi mere end 40 års erfaring med produktion af bioposer til fødevareindustrien, grossister, boligselskaber og kommuner med videre i hele landet. Vi er førende i fremstilling af plastikemballage.

​Vi lægger vægt på god service og hurtig levering, hvor vi altid tilgodeser kundernes ønsker. Samtidig har vi fokus på kvalitet og bæredygtighed.

​Bioposer sikrer en god og korrekt sortering

​Vi producerer grønne madaffaldsposer i forskellige størrelser, tykkelser og farver. De kan endvidere leveres på ruller. 

Grønne poser til madaffald bruges til bortskaffelse af organisk affald som for eksempel madrester og skræller fra frugt og grønt med videre. Formålet med madaffaldsposerne er med andre ord at sikre en god og korrekt affaldssortering.

​Vi bestræber os på at genanvende alt plastaffald fra vores produktion til for eksempel granulat og yderligere produktion af affaldsposer. Samtidig bestræber vi os løbende på at gøre produktionen mere energibesparende.

Få et uforpligtende tilbud på madaffaldsposer

​Bestil bioposer med det samme eller få mere at vide om vores produkter og priser. Samtidig kan vi høre mere om dine ønsker og behov. Vi kan også komme med løsningsforslag. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris på levering af madaffaldsposer. Vi tilbyder hurtig levering til virksomheder i hele landet.

Adresse

​Dansk Poly Fabrik A/S

Salbjergvej 40-42
4622 Havdrup

Telefon: 46 18 55 66
Mail: dapofa@dapofa.dk

Om Dapofa

​A/S Dansk Poly Fabrik også kaldet Dapofa i daglig tale blev i 1980 stiftet af Kenneth Baun, som sammen med Dapofa har fejret 30 års jubilæum.

Dansk Poly Fabrik A/S | CVR. NR: 89473616